Om oss

Vi elsker miniatyrhunder og derfor laget vi denne nettsiden.

Vi som har laget denne nettsiden er en flott gruppe som har møtes når vi har gått tur sammen. Så hundene er blitt kjent først, så har vi blitt kjent.

Kari Syversen

Jeg har drevet med både oppdrett og trening av miniatyrhunder, nærmere bestemt chichauer i flere år. For meg er det viktig å følge opp alle de som kjøper hund av meg. Mange føler jeg opp i årevis og hundene kommer tilbake på besøk flere ganger.

Jeg driver ikke aktivt med oppdrett per i dag, men fokuserer mer på å være aktiv i miljøet rundt miniatyrhundene og da spesielt her i Akershus området.
Hvis du har lyst til å ta kontakt med meg så kan du nå meg på kari@nmhk.no

Mikkel Pedersen

Jeg trodde aldri jeg skulle bli engasjert eller opptatt av små hunder. De er så små at man tenker at de ikke er noe for en mann eller for en hundeier.

Jeg endret fort mening da jeg fikk Brutus inn i huset. Han er en liten Shih tzu som elsker å finne på noe nytt og spennende. Dette er en hund med mye personlighet og han har forandret mitt syn på små hunder.

Jeg er tilgjengelig på e-post mikkel@nmhk.no

Pernille Petterson

Jeg er en svenske som bor i Akershus og har tatt med meg mine 4 Lhasa apso fra Sverige. Jeg har ikke enda begynt med oppdrett med disse herlige hundene, men jeg vurdere å la min herlige Mimi få et kull med valper.

Jeg var veldig taknmelig for å møte flere som elsker denne typen hunder og ikke minst, å ha et sted hvor vi kan la hundene løpe fritt og leke og være sosiale.
Du når meg på Pernille@nmhk.no

Resten av gjengen

Utenom disse tre navngitte medlemmene så er det flere hundeiere som deltar i våre ukentlige treff og som er med på våre møter. Ta kontakt med en av de ovenfor nevnte for å få mer informasjon om hvor vi holder til og når vi har møter. Vi har nemlig ikke enda fått en fast bane og derfor endres møtestedet seg fra gang til gang.